Μια καλή ευκαιρία για χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

laog-xr-00 Μια καλή ευκαιρία για χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι η έκθεση χειροποίητων δημιουργιών που πραγματοποιήται στο Λαογραφικό Μουσείο και θα διαρκέσει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην έκθεση παρουσιάζουν τα έργα τους ο Τέλης Λεούσης, η Ελένη Μπήτρου και η Μαρία Χατζίνα. Πρόκειται για εξαιρετικές δημιουργίες κατασκευασμένες κυρίως από ξύλο, μέταλλο και αποξηραμένα άνθη και καρπούς. Καράβια, μικροέπιπλα, χρηστικά αντικείμενα και αποξηραμένα στεφάνια σε μία τεράστια ποικιλία, αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για Χριστουγεννιάτικα Δώρα. Η έκθεση γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία καθώς το κόστος των εκθεμάτων είναι πολύ προσιτό, ενώ η αισθητική και η κατασκευαστική τεχνική των δημιουργών τους εντυπωσιάζουν.

Οι φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα εκθέματα θα παρουσιαστούν εκτενώς από το Χριστουγεννιάτικο Οδηγό Αγοράς του Aegina Portal που θα δημοσιευτεί σύντομα και θα περιέχει πληροφορίες με δώρα, τιμές και προσφορές από τα καταστήματα του νησιού.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png