Ειδική εκδήλωση για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης φιλοξένησε μία ακόμη μεγάλη εκδήλωση η οποία ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους την Αίγινα. Η εκδήλωση περιελάμβανε το χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης κύριο Γιώργο Μπήτρο, την εισήγηση του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη, ομιλία με θέμα "Το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα από 12 Ιανουαρίου 1828 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 1829", αλλά και μουσικό μέρος με τη soprano Αλεξάνδρα Καπάνταη, που τη συνόδεψε στο πιάνο ο Αλέξανδρος Φαρής με απαγγελία του Ηλία Καπάντα και την Ειρήνη Κουνάδη που τη συνόδεψε στο μαντολίνο η Αρετή Πηγιαδίτη, στο πιάνο πιάνο ο Γιάννης Κάσσης και στο σαξόφωνο ο Βαγγέλης Κουνάδης, ενώ τον Εθνικό Ύμνο απέδωσε στο πιάνο η Ισιδώρα Κατσαρού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το χαιρετισμό του αντιδημάρχου για θέματα πολιτισμού κύριο Φίλιππο Τζίτζη. Στα τρία videos που ακολουθούν μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης. Στο πρώτο video μιλούν οι κύριοι Μπήτρος και Σακκιώτης, στο δεύτερο video η ομιλία του κύριου Σταμάτη και στο τρίτο αποσπάσματα από το μουσικό μέρος της εκδήλωσης.
{tab=video 1} {tab=video 2} {tab=video 3}


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας κύριος Αναστάσιος Μοναστηριώτης, ο πρώην Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, η πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αίγινας κυρία Σοφία Πρωτοναταρίου, η Ανθυποπυραγός διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού κυρία Καρτσόλη Κατερίνα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος και πλήθος κόσμου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png