Χορός και τραγούδι στην Αγία Τριάδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος...

Ο πανηγυρικός εορτασμός στην εκκλησία της Αγία Τριάδας στο Βαθύ αποτελεί παράδοση και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος  αναλαμβάνει κάθε χρόνο να φέρει σε πέρας την οργάνωση αυτής της γιορτής. Κατά γενική ομολογία ο εορτασμός που έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν πολύ καλά οργανωμένος και με τραγουδιστικές εμφανίσεις που χαροποίησαν ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής. Από την εορταστική ατμόσφαιρα δεν έλειψε και η επικαιρότητα που απασχολεί τους κατοίκους του Βαθέος και αφορά τη μεταφορά της βιβλιοθήκης και του Ιστορικού Αρχείου στο κτίριο του νέου σχολείου. "Τιμή μας είναι να παραμείνει το σχολείο ανοιχτό. Να πάει το Αρχείο στο παλιό δημοτικό", ήταν το μήνυμα του πανό που είχε τοποθετηθεί στο χώρο του parking απέναντι από την εκκλησία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαρία Λυκούρη, καλωσόρισε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που γέμισαν με την παρουσία τους το προαύλιο της Αγίας Τριάδας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου εντυπωσίασε για μία ακόμη χρονιά με τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε, ενώ ακούσαμε για πρώτη φορά και το τμήμα μουσικής του Συλλόγου στο οποίο διδάσκει ο κύριος Γιώργος Ρούσσος.  Ο ίδιος και δύο κυρίες του μουσικού τμήματος ερμήνευσαν λαϊκά τραγούδια κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Μετά το τέλος της μουσικής και του χορού ακολούθησε μπουφές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Οικονόμου και Καλαφάτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Βασίλης Καλαμάκης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού της Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από την γιορτή εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png