Βραδιά σε latin ρυθμούς στον Πύργο του Μαρκέλλου. ..

Μία υπέροχη βραδιά σε latin ρυθμούς προσέφερε ο Σύλλογος Γυναικών "Η Αφαία" στους κατοίκους και παραθεριστές του νησιού χθες το βράδυ. Η εκδήλωση έγινε στον Πύργο του Μαρκέλλου. Η πλατεία κατάμεστη από κόσμο που ήρθε για να απολαύσει τους χορευτές του χορευτικού τμήματος από το Δήμο της Νέας Σμύρνης οι οποίοι παρουσίασαν Ρούμπα, Σάμπα, Σάλσα, Μάμπο. Ρυθμοί που ξεσηκώνουν, με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, αλλά με ταμπεραμέντο που ταιριάζει πολύ στο δικό μας. Στην είσοδο ένα ποτήρι παγωμένης σαγκρίας περίμενε τους θεατές. Πολλοί από αυτούς προτίμησαν να παρακολουθήσουν όρθιοι τη μουσικοχορευτική παράσταση χορεύοντας στου ρυθμούς της μουσικής.

Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη, που ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν ώστε να υλοποιηθεί η διοργάνωση της βραδιάς, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριο Τάσος Κρεούζης και Νίκος Οικονόμου, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος.

Η βραδιά εκτός από τη σαγκρία περιελάμβανε στο τέλος της και κέρασμα με πίτσες! Και για τα δύο είχε φροντίσει η Pizza Venus που ήταν χορηγός της βραδιάς.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png