Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας. .

Τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας", οι κάτοικοι του νησιού είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν το καλοκαίρι στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών. Η καλή δουλειά που γίνεται συνεχίζεται και τα μέλη του τμήματος γεμάτα ενθουσιασμό, συγκεντρώθηκαν χθες στο εντευκτήριο του συλλόγου, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, να υποδεχθούν τον Άι Βασίλη και φυσικά να χορέψουν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.


Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και το ευχάριστό για το χορευτικό τμήμα του συλλόγου είναι ότι στο ξεκίνημά του αποτελούνταν από τέσσερα τμήματα, ενώ φέτος αισίως έχει φτάσει τα επτά! Τα μέλη του Δ.Σ. στέλνουν τις ευχές τους στους κατοίκους του νησιού και στους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα χορευτικά και τους ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη που δείχνουν. Υπόσχονται μάλιστα πως παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, θα κάνουν ότι καλύτερο για αυτά τα παιδιά. Το 2ο Φεστιβάλ Χορού Αίγινας θα γίνει 29 και 30 Ιουνίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png