Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στην Αίγινα.

Με το "Αθηνά εκ του μηδενός" σε σκηνοθεσία Φοίβου Κοντογιάννη και σενάριο: Φοίβου Κοντογιάννη και Kώστα Γουζέλη, μία ταινία που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό της Αίγινας, ξεκίνησε το χθεσινό πρόγραμμα του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Για μία ακόμη φορά η προσέλευση του κοινού πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς στην πλατεία του κινηματογράφου Άνεσις, "δεν έπεφτε καρφίτσα". Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με Εξάντα και το ντοκιμαντέρ "Ο θησαυρός της Κασσάνδρας", σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Αυγερόπουλου.


Η βραδιά έκλεισε  με το Hippie Hippie Matala σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βαρελά και Σενάριο της Μαρίας Κουφοπούλου. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου, την ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή με την προβολή τριών ντοκυμαντέρ: "Λευκό Μαύρο Αγόρι"  σε σκηνοθεσία: Camilla magid. και σενάριο: Rasmus Ηeisterberg, το "Food for love" σε  σκηνοθεσία και σενάριο της Μαριάννας Οικονόμου και το "Δημήτρης Παπαδούλης, το πολλαπλό δώρο" σε σκηνοθεσία και σενάριο της Στέλλας Αλισάνογλου.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 21:15. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png