Άριστες οι εντυπώσεις από θεατές και οργανωτική επιτροπή για το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στην Αίγινα.

Με πολύ ευνοϊκά σχόλια και άριστες εντυπώσεις τόσο από τους θεατές, όσο και από τους υπευθύνους του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των προβολών, το βράδυ της Κυριακής, στο θερινό κινηματογράφο "Άνεσις". Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κοινού σε καθημερινή βάση ικανοποίησε ιδιαίτερα τόσο τους δημιουργούς των ντοκιμαντέρ που επισκέφθηκαν το νησί, όσο και την ομάδα Aegina Rising που ανέλαβε την οργάνωση, αλλά και τους αρμόδιους του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ, στο Aegina Portal μίλησε η σκηνοθέτις της ταινίας Food for Love κυρία Μαριάννα Οικονόμου.

Τα σχόλια ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον της διοργάνωσης στο νησί, καθώς όπως ήδη έγινε γνωστό η Αίγινα "μπήκε στο χάρτη" του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Τέλος η ομάδα Aegina Rising διοργανώνει τον επόμενο μήνα το "Φαντάσου την πόλη: Αίγινα 2013", ένα ιδιαίτερα σύνθετο και απαιτητικό project που θα υλοποιηθεί 10-18 Ιουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png