Επιτυχημένο ξεκίνημα για το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας.

Στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού ξεκίνησε χθες το βράδυ το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Οι εκατοντάδες φίλοι του φεστιβάλ παρακολούθησαν δεκάδες χορευτικά από διάφορες περιοχές της χώρας μας, χορευτικά που αποδόθηκαν από όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου. Οι όμορφες παραδοσιακές φορεσιές, η παρουσία των παιδικών τμημάτων και το φροντισμένο πρόγραμμα, ήταν μερικά μόνο από τα θετικά στοιχεία της πρώτης ημέρας.


Το πρόγραμμα χθες ολοκληρώθηκε με μία την τελετή της απονομής των αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες. Δυστυχώς λόγω κάποιου σημαντικού τεχνικού προβλήματος (την ίδια ώρα το Aegina Portal ήταν ζωντανά συνδεδεμένο με τους αγώνες Beach Volley από το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας) δεν κατέστη δυνατή η βιντεοσκόπηση των χορών.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Σάββατο, με ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png