"Αινίγματα και.. άλλα" με τον Κώστα Σταυρόπουλο.

Ο εκπαιδευτικός Κώστας Σταυρόπουλος είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να δημιουργεί γνώση μέσα από το παιχνίδι, ένας τρόπος ψυχαγωγικός και εκπαιδευτικός μαζί, που συμπαρασύρει τους μικρούς μαθητές του να μάθουν περισσότερα ή να ανασύρουν αυτά που γνωρίζουν ήδη. Κάτι ανάλογο έγινε σήμερα το απόγευμα στον Πύργο του Μαρκέλλου, όπου στο πλαίσιο του προγράμματος της παιδικής ψυχαγωγίας του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού παρουσίασε το "Αινίγματα και.. άλλα".

Μέσα από ιστορίες, παρουσιάστηκαν αινίγματα με λέξεις απλές, που συχνά μπορούσαν να εξηγήσουν επίσης απλά, πιο σύνθετα νοήματα. Κάποιες άλλες φορές η λύση του αινίγματος ήταν εκεί μπροστά, έμοιαζε εύκολη, ενώ σε κάποιες άλλες ήταν πολύ έξυπνα λογοπαίγνια.

Καθημερινά στον Πύργο του Μαρκέλλου το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Τ.Τ. Αίγινας, είναι εκεί για να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ με διάφορα παιχνίδια, ενώ αύριο Σάββατο στις 10:30 το πρωί το Εργαστήρι Κεραμικής Τέχνης "Κοττάκη" θα παρουσιάσει το εργαστήρι "Παιχνίδια με πηλό".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png