Τελετή έναρξης του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Στην παραλία της Αίγινα σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή έναρξης του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Η τελετή έναρξης περιελάμβανε μία μικρή παρέλαση από μεγάλους και παιδιά που αναπαριστούσαν παραδοσιακούς γεωργούς του νησιού και συνοδεύονταν από μουσικά όργανα, γεωργικά μηχανήματα και ζώα. Σε αυτή συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα "Οι Δωριείς" του Συλλόγου Γυναικών Δωρίου.

Δυστυχώς κάποια οργανωτικά προβλήματα δημιούργησαν μία σημαντική καθυστέρηση στο δρώμενο που ακολούθησε μπροστά από την Παλιά Προβλήτα και παρουσίασε τις γεωργικές εργασίες και τη συγκομιδή της φιστικιάς, οι οποίες εξελίσσονταν μπροστά σε ένα λευκό πανί, πάνω στο οποίο προβάλλονταν γραμμικά σχέδια της φιστικιάς.

Το δρώμενο ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί με τους οποίους ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης. Την επιμέλεια της τελετής έναρξης είχε ο σκηνοθέτης Σταύρος Γκρόζας.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png