"Παιδικά γλυκοκαμώματα" στον Πύργο του Μαρκέλλου.

Με "γλυκά" παιδικά χαμόγελα έκλεισε ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού και της Επιτροπής Γαστρονομίας. Πρόκειται για το καθιερωμένο event ζαχαροπλαστικής που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και έχει ως στόχο να τα φέρει κοντά στη γεύση του φιστικιού και φυσικά να τα διασκεδάσει. Εκ μέρους της Επιτροπής Γαστρονομίας του Φεστιβάλ, την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Ελένη Κουνελάκη η οποία δεν έκρυψε την ικανοποίησή της, βλέποντας από τη μία το μεγάλο αριθμό των συμμετοχών και από την άλλη ότι πολλά παιδιά που συμμετείχαν στα "γλυκοκαμώματα" τις προηγούμενες χρονιές συμμετέχουν και πάλι.

Οι μικροί ζαχαροπλάστες αφού φόρεσαν τους λευκούς τους σκούφους και τις ποδιές τους, άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες του ζαχαροπλάστη Φώτη Πούντου, που τους έδειξε βήμα - βήμα πως θα φτιάξουν το φετινό γλύκισμα. Ήταν ένα ωραιότατο φιστικόσπιτο φτιαγμένο από μπισκότα, κρέμα και ψίχα φιστικιού! Τα παιδιά το διασκέδασαν, έβγαλαν φωτογραφίες με τα δημιουργήματά τους και στο τέλος πήραν και από ένα αναμνηστικό δώρο. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο κύριος Φώτης Πούντος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png