Η Κατερίνα Βαζαίου γεννήθηκε στον Πειραιά. Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 3 ετών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου όπου σπούδασε με υποτροφία και αποφοίτησε το 1990 από την τάξη της Κ. Θάλειας Μοίρα με δίπλωμα Σολίστ άριστα παμψηφεί Α βραβείο και άλλες τιμητικές Διακρίσεις. Μελέτησε κοντά στην σολίστα Μαρία Χαιρογιώργου Σιγάρα και το πιανιστικό ζεύγος Julia και Costantin Ganev για τρία χρόνια. Διαβάστε περισσότερα για τα βιογραφικά των καλλιτεχνών..
Παρακολούθησε σεμινάρια με τους Lev Vlassenko ( καθηγητής Ωδείου Tchaikovski). Την Ζenny Zaharieva και τον Aquilles Delle Vigne στις Βρυξέλλες. Συνέχισε τις σπουδές της στην ακαδημία Mozarteum στο Salzburg με την Τatiana Nikolawenha και το 1991 στο Παρίσι στην Ecole Normade de Musigue de Paris ‘Alfred Cortot’ με την Germain Mounier με υποτροφία του Centre Hellenique Culture.
Στο Παρίσι εμφανίστηκε με την Orchestra de Chambre de Paris.
Κέρδισε Α Βραβείο και χρυσό μετάλλιο στους διαγωνισμούς «ΦΙΛΩΝ» νέα ταλέντα και στον Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν (Χορωδία ορχήστρα Νέων) Τιμήθηκε από το Rotary Club με χρυσό μετάλλιο. Μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας καλύπτει η διδασκαλία του πιάνου .Οι μαθητές της έχουν διακριθεί με πολλά βραβεία στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν του «ΦΙΛΩΝΑ» Των πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων και στους παγκόσμιους διαγωνισμούς Κonzarteum και Μαρίας Χαιρογιώργου Σιγάρα. Είναι καθηγήτρια του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά από το 1994 , μέλος του Ευρωπαϊκού συλλόγου καθηγητών και μέλος στην Εταιρία Φίλων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες τόσο στο Σάλτσμπουργκ, το Παρίσι, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον Παρνασσό σε συναυλία του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στον Πειραιά για το Έτος Δημήτρη Μητρόπουλου και το έτος Chopin και σε συναυλίες μουσικής δωματίου με Τον βιολιστή Γιώργο Δεμερτζή σε πολλές πόλεις της Ελλάδος σε Βόλο, Πάτρα, Αίγινα, Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Ύδρα κ.α.
Ο Ντόριαν Ιντρίζι γεννήθηκε στις 3-10-1984 στο Ελμπασάν της Αλβανίας. Ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα βιολιού στο τοπικό μουσικό σχολείο, σε ηλικία εφτά ετών με τον Ardian Cani. Ερχόμενος στην Ελλάδα σε ηλικία δώδεκα ετών, συνέχισε τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά. Δύο χρόνια αργότερα, συνέχισε στο Ωδείο Αθηνών με την Μαρία Καλλιοτζή και στην ανωτέρα σχολή με τον Ιωάννη Τζουμάνη με τον οποίο πήρε το δίπλωμά του τον Ιούνιο του 2006. Κατά τη διάρκεια των σπουδών διακρίθηκε σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς του Υπουργείου Παιδείας και κάθε χρόνο κέρδιζε την υποτροφία του ωδείου Αθηνών ως το καλύτερο βιολί της ανωτέρας σχολής. Έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σύνολα και ορχήστρες όπως ΚΟΑ, Intrarti, Solist της Πάτρας, ΟΔΕΛΣ κ.α. Από το Νοέμβριο του 2006 αποτελεί έκτακτο μέλος των πρώτων βιολιών της ΕΛΣ. Τα τελευταία τρία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με την σολίστα και καθηγήτρια βιολιού στη βασιλική Ακαδημία του Βελγίου, Κati Sebestyene. Στις 18 Ιουνίου του 2010 εμφανίστηκε ως σολίστ με την κρατική Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύοντας το κοντσέρτο του Jean Sibelius για βιολί και Ορχήστρα. Επίσης έχει λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια masterclass στην Ουγγαρία και Βέλγιο.
Η μεσόφωνος Έλενα Μαραγκού γεννήθηκε στην Αθήνα. Εμφανίζεται τακτικά με σύνολα μουσικής δωματίου -σε έργα ρομαντικού και σύγχρονου ρεπερτορίου- με σύνολα μπαρόκ, και συμπράττει με ορχήστρες όπως Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Καμεράτα, Ορχήστρα των Χρωμάτων, ΕΡΤ, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Ορχήστρα Πατρών, κ.α. Έχει συνεργαστεί με αρχιμουσικούς όπως οι Χέλμουτ Ρίλλινγκ, Κρίστοφερ Γουώρεν-Γκρην, Βύρων Φιδετζής, Λουκάς Καρυτινός, Μίλτος Λογιάδης, Γιώργος Πέτρου, Ν. Αθηναίος, κ.α., σε έργα με κυριότερα τα «Από τον Όμηρο», Ν. Rimsky-Korsakov, «Τα Κατά Ματθαίον Πάθη» και «Το Ορατόριο των Χριστουγέννων», J.S. Bach, «Stabat Mater» G.Β.Pergolesi, «Stabat Mater” A.Vivaldi, «Stabat Mater» Φ. Τσαλαχούρη, «Λειτουγία της Στέψης», W.A.Mozart, “Te Deum”, A. Bruckner, “Sea Pictures”, E. Elgar, “A Charm of Lullabies”, B.Britten,”La Bonne Chanson”, G. Fauré; “7 poems by e.e.cummings” T. Χριστογιαννόπουλου. Συνεργάζεται επίσης με την Εθνική Λυρική Σκηνή ( Νυχτερίδα, Μανόν Λεσκώ, Ριγκολέττο, Μαντάμ Μπατερφλάι, Ο Μαινόμενος Ορλάνδος, Μαγικός Αυλός, 7 Μικρογραφίες, Εύθυμη Χήρα, Ο Φρόυντ για κείνη, Orfeo Mistico, κ.α) Έχει τραγουδήσει σε φεστιβάλ και συναυλίες σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία. Ηχογράφησε τα έργα Ερωφίλη και Οδύσσεια του Ν. Μαμαγκάκη και Sunday’s Fireworks της Ν. Κυπαρίσση. Είναι διπλωματούχος μονωδίας του ωδείου Ατενέουμ (τάξη Μ. Κρίλοβιτς) και έχει μελετήσει επίσης με τους Ingeborg Danz, Άρη Χριστοφέλλη και Δάφνη Ευαγγελάτου. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Surrey της Aγγλίας.
Ο Κάρολος Ζουγανέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Άρχισε τις σπουδές του στη μουσική από την ηλικία των 5 ετών. Το 1992 αποκτά το δίπλωμα του Εθνικού Ωδείου της Αθήνας. Το 1996 γίνεται δεκτός από το Ανώτατο Εθνικό Ωδείο του Παρισιού και εργάζεται με τους Gérard Frémy, Sylvaine Billier, Anne Grapotte, Jean Koerner και Pierre-Laurent Aimard και παίρνει τα διπλώματα: Diplômes de Formation Supérieure en Piano, Accompagnement Vocal, Accompagnement Instrumental et Musique de Chambre. Άλλωστε, εργάζεται πάνω στο Lied (ευρωπαϊκό ρομαντικό τραγούδι) και τη μελωδία με τους: Ruben Lifschitz και Jeff Cohen. Πολύ νέος ξεχωρίζει στον «Πανελλήνιο διαγωνισμό Παπαϊωάννου» στην Αθήνα, όπου κερδίζει το πρώτο βραβείο το 1991, ενώ ταυτόχρονα είναι ο νικητής σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς όπως: «Concorso Internazionale Città di Senigallia», στην Ιταλία, «Concorso Internazionale Città di Marsala», το διεθνή διαγωνισμό «Anton Rubinstein», το διεθνή διαγωνισμό «Alfredo Casella» στην Ιταλία, τον διαγωνισμό «Flame» στο Παρίσι κ.α. Έχει ήδη δώσει πολλά ρεσιτάλ σαν σολίστας ή ντουέτα με τραγουδιστές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη, το Παρίσι, στις Όπερες της Λυών, Μονπελιέ, και στις αίθουσες Amphithéâtre de la Cité de la Musique, Studio 106 de Radio France, Théâtre Mogador, Salle Cortot, Hôtel des Invalides. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ μουσικής όπως τα Διεθνή φεστιβάλ, έχει παίξει υπό τη διεύθυνση των Jeffrey Milarsky, Zsolt Nagy, Janos Furst και Michael Gielen και έχει ερμηνεύσει les Variations Goldberg de J. S. Bach στο φεστιβάλ «Manolis Kalomiris» στη Σάμο, στο διεθνές φεστιβάλ της Κέρκυρας, αλλά και στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» στο Μέγαρο στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο του 2006 και τον Ιούνιο του 2007 είναι ο πιανίστας στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Operalia», που οργανώθηκε από τον Placido Domingo στην Όπερα της Valencia στην Ισπανία αλλά και στο θέατρο Châtelet στο Παρίσι. Τον Οκτώβριο του 2007 κερδίζει το βραβείο του πιανίστα στον τέταρτο διεθνή διαγωνισμό πιάνου και ντουέτου, «Nadia et Lili Boulanger» καθώς και το βραβείο «Ντουέτο» μαζί με την σοπράνο Shigeko Hata. Το Φεβρουάριο του 2010, συμμετέχει στο συνολικό έργο του Σοπέν για πιάνο, που οργανώθηκε από την «Εταιρεία Σοπέν» και τα πιάνο Pleyel στο Παρίσι, το οποίο γυρίστηκε ολόκληρο από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι FRANCE 3. Την 1η Μαρτίου 2010, την ημέρα των 200 ετών από τη γέννηση του Σοπέν, βρίσκεται στο Victoria Hall στη Γενεύη όπου συμμετέχει σε μια ολοκληρωτική μελέτη πάνω στο πιάνο σε σχέση με τον συνθέτη. Είναι επίκουρος καθηγητής στο μάθημα του τραγουδιού στο Peggy BOUVERET στο Παρίσι αλλά και αναπληρωτής καθηγητής στο πιάνο στο Ανώτατο Εθνικό Ωδείο στο Παρίσι.