9o Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Αφιερωμένη στο Γερμανικό Ρομαντισμό η σημερινή βραδιά, με έργα για σόλο πιάνο και τραγούδι.

Στην αυλή του Ναού του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο συνεχίστηκε χθες το βράδυ με συναυλία Μουσικής Δωματίου το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας που φιλοξένησε τον Αλέξανδρο Σαρακενίδη στο πιάνο και το Μιχάλη Χόϊπελ στο τσέλο στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο το  κουαρτέτο εγχόρδων "ΤΡΟΠΟΣ"  απου αποτελείται από τους:  Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Γεωργία Τσολάκη (βιολί), Γιάννης Αθανασόπουλος (βιόλα), Έλλη Φιλίππου (τσέλο), Αλεξάνδρα Νομίδου (πιάνο). Παρουσιάστηκαν έργα των: Στραβίνσκι, Ραχμάνινοφ, Ρ. Στράους και Ντβόρζακ.

Σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου το φεστιβάλ συνεχίζεται στον ίδιο χώρο με μία συναυλία αφιερωμένη στον Γερμανικό Ρομαντισμό, με έργα για σόλο πιάνο και τραγούδι με τους καλλιτέχνες Μαρία Ευστρατιάδη (πιάνο), Τζούλια Σουγλάκου (υψίφωνος), Αγγελική Καθαρίου (μεσόφωνος), Βαγγέλης Χατζησίμος (τενόρος), Στέφανος Νάσος (πιάνο) Έργα: Σούμαν, Βάγκνερ και Μπραμς. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 μ.μ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png