Εντυπωσιακά τα εκθέματα της μικροναυπηγικής στον Πύργο του Μαρκέλλου.

Μόνο ως εξαιρετικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα εκθέματα που παρουσιάζονται στην έκθεση μικροναυπηγικής, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν σήμερα το βράδυ, στον πύργο του Μαρκέλλου στο πλαίσιο του προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των: Χριστόδουλου Καμπουρογιάννη, Παναγιώτη Χατζή, Σταύρου Δρακάκη, Θεόδωρου Δρακάκη και Κωνσταντίνου Μπέση.

Η υψηλή τεχνική, το μεράκι, η έρευνα για υλικά και σχέδια, το ταλέντο και η αγάπη για την μικροναυπηγική χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των Αιγινητών καλλιτεχνών. Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης στο Aegina Portal μίλησε ο κύριος Παναγιώτης Χατζής, τα έργα του οποίου εκτίθενται στον πρώτο όροφο του πύργου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 21 Σεπτεμβρίου. Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Στέλιος Θεριανός, Γιώργος Κραουνάκης, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού κυρία Μαίρη Κουκούλη, καθώς και μέλη της επιτροπής.

Δείτε φωτογραφίες από



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png