Επίσκεψη του πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Βιετνάμ στην Ελλάδα Vu Binh, στο Δημαρχείο της Αίγινας.

Τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Βιετνάμ στην Ελλάδα κύριο Vu Binh, υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο παλαιό Δημαρχείο της Αίγινας ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και μέλη της διοίκησης του δήμου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΕΟΤ κύριος Χρήστος Πάλλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ο κύριος Vu Binh, που χθες είχε επισκεφθεί το Αγκίστρι, έδειξε ενδιαφέρον για το φιστίκι Αιγίνης καθώς το ταξίδι του στην Αίγινα συνδυάστηκε με το 6ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Κατά την επίσκεψή του στην εμπορική έκθεση δοκίμασε φιστίκια Αιγίνης, και άλλα είδη τα οποία προέρχονται από τον καρπό της φιστικιάς και έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Όπως δήλωσε ο κύριος Χατζηπέρος, ο πρέσβης εξέφρασε το εμπορικό ενδιαφέρον της χώρας του για την εισαγωγή φιστικιών και προϊόντων που προέρχονται από αυτά. Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης παρουσίασε στον πρέσβη τα σημαντικά πολιτιστικά στοιχεία του νησιού μας, αλλά και τις δυνατότητες του καρπού της φιστικιάς. Εγκάρδιος ήταν και ο χαιρετισμός του κυρίου Vu Binh που ανέπτυξε αρκετά στοιχεία από τις εμπορικές σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου,  η δημοτική σύμβουλος κυρία Καίτη Σαλπέα, όπως επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Λευτέρης Πάλλης, Γιάννης Ζορμπάς και Δημήτρης Βατικιώτης.

Ζητούμε συγγνώμη για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον ήχο σε κάποια σημεία του video.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png