Πιστός στην πολύχρονη παράδοση που έχει δημιουργήσει, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" πραγματοποίησε ένα ακόμη τουρνουά pink pong, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού, το απόγευμα της Κυριακής. Ο σύλλογος έχοντας παράδοση δεκαετιών στην ανάπτυξη του pink pong, διατηρεί σταθερά το συγκεκριμένο τμήμα, που φιλοξενεί αθλητές όλων των ηλικιών σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες είχαν χωριστεί σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών. Το θέαμα όμορφο, όπως και οι προσπάθειες των αθλητών που έγιναν για τη χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" συμμετείχε με ένα ακόμη παρόμοιο τμήμα στο φετινό φεστιβάλ φιστικιού, με ένα σκακιστικό τουρνουά στον Πύργο Μαρκέλλου το πρωί του Σαββάτου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Tune in Apps
Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player: