Με ένα συμβολικό αγώνα δρόμου και ένα ηχηρό μήνυμα ολοκληρώθηκε το 3ο "Ταιριάζουμε στην Αίγινα".

Για τρία χρόνια η Αίγινα φιλοξένησε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, μία πρωτοβουλία που υπερασπίστηκε τις διαφορετικότητες, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να βρεθούν μαζί, να αθληθούν, να διασκεδάσουν, να ζωγραφίσουν, να μάθουν για την ανακύκλωση, να συνειδητοποιήσουν ότι οι γραμμές υπάρχουν για να ενώνουν και όχι για να χωρίζουν.

Για τρία χρόνια οι διοργανωτές φορείς, πραγματοποίησαν ημερίδες, ενημέρωσαν το κοινό για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, μπόλιασαν το μήνυμα της αισιόδοξης πλευράς της ζωής, των δυνατοτήτων και όχι της απομόνωσης. Ο Πάνος Βέρδης, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου και οι συνεργάτες τους δημιούργησαν και στήριξαν μαζί με τους χορηγούς τους, μία πολυεπίπεδη δράση, που  "αγκαλιάστηκε" και υποστηρίχθηκε από την Αίγινα.

Λίγο πριν η σημαία του μεταφερθεί στο Φάληρο, το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με έναν συμβολικό αγώνα δρόμου στην παραλία της Αίγινας σήμερα το πρωί, όπου συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών, υποστηρίζοντας και μεταφέροντας το μήνυμά του. Ακολούθησε κλήρωση δώρων, προσφορά των χορηγών του φεστιβάλ.