Η παρουσίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Την πρώτη της επίσημη συνεδρίαση της πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας υπό την προεδρία του κυρίου Γιώργου Καλόφωνου, του νέου προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής. Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε το χαρακτήρα της γνωριμίας και της συνολικής παρουσίασης των προσώπων που θα επωμιστούν φέτος τις αρμοδιότητες των διαφόρων υποεπιτροπών του φεστιβάλ. Το κύριο χαρακτηριστικό της σύνθεσης της νέας Οργανωτικής Επιτροπής είναι τοποθέτηση προσώπων σε συγκεκριμένες θέσεις και ρόλους, που είχαν καταφέρει να αντεπεξέλθουν με επιτυχία σε αντίστοιχες θέσεις σε προηγούμενα φεστιβάλ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της Ο.Ε. του φεστιβάλ, που αποτελούν μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, είναι αυτό της κυρίας Βάσως Καλουδιώτη που χωρίς αμφιβολία αποτελεί εγγύηση τόσο για τον εικαστικό τομέα, όσο και για τη συνολική αισθητική αναβάθμιση του.

Την παρουσίαση της Οργανωτικής Επιτροπής χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς, η κυρία Καίτη Σαλπέα, αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο κύριος Στράτος Πανταβός πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού και υπ marketing της επιτροπής.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης είπε ανάμεσα σε άλλα ότι: "Θεωρώ ότι αυτό το φεστιβάλ μόνο καλά έχει κάνει στην Αίγινα, με τις όποιες κριτικές, καλόπιστες ή κακόπιστες." Απέδωσε τα εύσημα στον πρώην δήμαρχο κύριο Παναγιώτη Κουκούλη που επί της διοίκησής του ξεκίνησε ο θεσμός του φεστιβάλ. "Θεωρώ ότι με τη συμμετοχή τη δική σας, φέτος θα έχουμε πολύ καλή επιτυχία, παρά τα οικονομικά προβλήματα που ξέρετε ότι αντιμετωπίζει ο Δήμος μας." Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς είπε για τη λειτουργία της νέας Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ:" Η ΚΕΔΑ και το εκτελεστικό της όργανο που είναι το Δ.Σ. μετά από αξιολόγηση, και βέβαια εκτιμώντας και την εθελοντική προσφορά επέλεξε την Οργανωτική και την Εκτελεστική Επιτροπή του Φεστιβάλ Φιστικιού 2015. Κοιτώντας τα πρόσωπα, κοιτώντας εσάς δηλαδή, βλέπουμε ότι όλοι είστε αξιόλογες προσωπικότητες που πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να δώσει μία υπεραξία σε αυτό το προϊόν που λέγεται φιστίκι Αιγίνης και είναι μοναδικό".

"Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός ως πρόεδρος του Fistiki Fest φέτος, διότι υπάρχει μία πανστρατιά δυνάμεων, ένα είδος εθνικής Αιγίνης. Όλοι οι άνθρωποι από αυτούς που το εμπνεύστηκαν, από αυτούς που το υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια είναι παρόντες. Σχεδόν όλοι είμαστε εδώ. Ήταν τελείως ανοιχτή και παραμένει ανοιχτή η επιτροπή σε όλους θέλουν να βοηθήσουν" δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Ο.Ε. κύριος Γιώργος Καλόφωνος. Ο κύριος Καλόφωνος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη κυρία Φλώρα Αλυφαντή, που την χαρακτήρισε ως "ψυχή του θεσμού".

"Ως Σύλλογος των φίλων είμαστε ευχαριστημένοι για τον τρόπο που έγινε όλη η διαδικασία και οφείλουμε να τονίσουμε την καλή συνεργασία που είχαμε με τον Γιάννη Ζορμπά και ταυτόχρονα να γνωρίσουμε όλοι την πολύ θετική παρουσία του δημάρχου και το ρόλο του. Ήταν μία μικρή, θετική έκπληξη για εμάς", είπε ο κύριος Κώστας Πανταβός, υπεύθυνος marketing και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού, σημειώνοντας ότι: "Γνωρίζουμε ότι ξεκινάμε λίγο αργά. Θα ήταν καλύτερα να είχαμε ξεκινήσει 3-4 μήνες πριν, και δεν γνωρίζουμε όπως ξέρουμε όλοι τι χρήματα έχουμε στη διάθεσή μας".

'Γύρω μας έχουμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους, ούτως ώστε το φεστιβάλ να έχει μία τεράστια επιτυχία, έτσι θέλω να το βλέπω" είπε η αντιπρόεδρος κυρία Καίτη Σαλπέα, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ρόλο των αναπληρωτών και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στη Οργανωτική Επιτροπή του φετινού φεστιβάλ.

Την παρουσίαση παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης.

Η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού 2015.

Εκτελεστική Επιτροπή
Πρόεδρος Ο.Ε.    Γιώργος Καλόφωνος   
Αντιπρόεδρος Ο.Ε. Κατερίνα Σαλπέα        
Υπ. Οργανωτικού    Κωσταντίνος Ντρής    
Υπ. Οικονομικών  Ιωάννης Ζορμπάς    
Υπ. Επικοινωνίας και ΜΜΕ Σίλα Αλεξίου    
Υπ. Μάρκετινγκ Στράτος Πανταβός    
Εκ. Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργος Μούρτζης
   
Οργανωτική Επιτροπή
Πρόεδρος  Ο.Ε.    Γιώργος Καλόφωνος   
Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Κατερίνα Σαλπέα        
Υπ. Οργανωτικού    Κωνσταντίνος Ντρής   
Υπ. Οικονομικών    Ιωάννης Ζορμπάς    
Υπ. Επικοινωνίας και ΜΜΕ Σίλα Αλεξίου    
Υπ. Μάρκετινγκ    Στράτος Πανταβός    
Υπ. Εμπορικής Έκθεσης    Στράτος Πανταβός    
Υπ. Γαστρονομίας Ράνια Κορναράκη - Πετρά
Υπ. Εικαστικών Βάσω Καλουδιώτη        
Υπ. Εκδηλώσεων - Ψυχαγωγίας    Γιώργος Μπήτρος    
Υπ. Παιδικής Ψυχαγωγίας    Αρχοντούλα Γεωργοπούλου        
Υπ. Εθελοντών Ντένα Λεούση
Υπ. Σεμιναρίων    Ελένη Αλυφαντή        
Υπ. Ιστότοπου Φεστιβάλ Φιστικιού    Lizzy Koster   
Εκ. Αγροτικού Συλλόγου    Νίκος Αλυφαντής    
Εκ. Αγροτικού Συνεταιρισμού    Νίκος Αλυφαντής
Εκ. Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας    Γιώργος Σκαλτσιώτης    
Εκ. Τουριστικής Επιτροπής Γιώργος Μούρτζης
   
Αναπληρωτές Υπεύθυνοι Τομέων  
Οικονομικών
Θανάσης Λορέντζος    
Γιώργος Σκαλτσιώτης   
Επικοινωνίας    Νίκος Μαρίνος   
Εμπορικής Έκθεσης   
Δήμητρα Ζορμπά
Στέλιος Θεριανός
Εικαστικών
Μαριλένα Γιαννούλη
Εκδηλώσεων - Ψυχαγωγίας   
Φλώρα Αλυφαντή
Μαίρη Σταυρίδου
Παιδικής Ψυχαγωγίας
Αθηνά Χαρτοφύλακα        
Εθελοντών Σταυρούλα Παπαδοπούλου
Σεμιναρίων Δέσποινα Σακκιώτη   
Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας Παναγιώτης Χελιώτης
Τουριστικής Επιτροπής    Μιχάλης Παπαδόπουλος   
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png