Εξαιρετικές οι εντυπώσεις που άφησε η "Φιστικούπολη" στον Πύργο του Μαρκέλλου!

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε στους γονείς και κυρίως στα παιδιά, η μαγική και πολύχρωμη "Φιστικούπολη", που ετοίμασε η Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας της 7ης Γιορτής Φιστικιού στον Πύργο του Μαρκέλλου. Η δράση στην παιδική ψυχαγωγία του φεστιβάλ δεν σταματά ποτέ: μπόουλινγκ, φιδάκι, σαπουνόφουσκες, θεατρικό μακιγιάζ προσώπου, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατασκευές, είναι οι δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά, σε έναν ασφαλή χώρο που διαμορφώθηκε από την Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας.

Η "Φιστικούπολη" "άνοιξε την αγκαλιά της" για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ στις επτά το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα έγιναν τα εγκαίνια της παιδικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο: "Τα δικά μας κανάτια", που φιλοτέχνησαν οι μαθητές 15 σχολείων της Αίγινας, διακοσμώντας κάθε ένα το δικό του κανάτι. Τα παιδιά βέβαια δεν πήγαν ποτέ στα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς όπως αποδείχθηκε περνούσαν φανταστικά με τα παιχνίδια στον Πύργο του Μαρκέλλου! Όταν βράδιασε τα φαναράκια που είχαν κατασκευαστεί στο εργαστήριο της "Φιστικούπολης", άναψαν και κρεμάστηκαν στα δέντρα από τα παιδιά. Στο Aegina Portal μίλησε η κυρία Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, υπεύθυνη της Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας.

Η "Φιστικούπολη" θα λειτουργεί καθημερινά με καλλιτεχνικές δημιουργίες και παιχνίδια. Ανοίγει στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png