Εκδήλωση για τη λήξη της 7ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Με ευχαριστίες προς τους εθελοντές, του χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της 7ης Γιορτής Φιστικιού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη του φεστιβάλ. Στην εκδήλωση για τη λήξη του φεστιβάλ μίλησαν η αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Καλόφωνος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Να σημειώσουμε ότι κύριος Δημήτρης Μούρτζης, επέλεξε αυτή ακριβώς τη στιγμή για  να ενημερώσει σχετικά με την πορεία δημοπράτησης του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Για το ίδιο θέμα θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ. Η πρώτη σχετική δήλωση ήρθε το πρωί του Σαββάτου, σε ημερίδα του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας, από τον αντιπεριφερειάρχη κυρίο Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με την μπάντα του συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, αρχικά να παιανίζει στην παραλία και στη συνέχεια να κάνει επίδειξη κρουστών στη σκηνή του φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png