Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. Ήταν μία εντυπωσιακή, σχεδόν τετράωρη παράσταση, από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Αίγινας, καθώς και του χορευτικού τμήματος του Κορυδαλλού.

Από το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας παρουσιάστηκαν χορευτικά από σχεδόν όλες τις γωνίες της χώρας μας, ενώ ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι και τα χορευτικά τμήματα των μικρών ηλικιών ήταν άριστα προετοιμασμένα και έδειξαν προσήλωση σε αυτό που έκαναν. Φυσικά τι να πει κανείς για τις στολές και τη συνολικά φροντισμένη εικόνα των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων της Αίγινας, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, τόσο στους υπευθύνους των συλλόγων, όσο και στους χοροδιδασκάλους.

Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ εδώ.

Η γεμάτη από κόσμο πλατεία και οι επευφημίες του κόσμου ήταν η καλύτερη επιβράβευση για μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και παράδοσης, που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε πείσμα των καιρών. Την παρουσίαση έκανε η κυρία Μαίρη Σταυρίδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png