Εξαιρετικές ήταν και φέτος οι εντυπώσεις που άφησε το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αίγινας.


Εξαιρετικές ήταν και φέτος οι εντυπώσεις που άφησε το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αίγινας, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. Το φεστιβάλ ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ. Είχε προηγηθεί η παρέλαση των χορευτικών τμημάτων που συμμετείχαν στη παραλία της Αίγινας. Η παρέλαση ξεκίνησε από την περιοχή της Παναγίτσας και συνοδεία μουσικής οι χορευτές έφτασαν μέχρι την προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε τη πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού  Συλλόγου  Αίγινας  "Ο Καποδίστριας", του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας, Αλώνων και Μεσαγρού "Οινόη", του Μορφωτικού - Πολιτιστικού  Συλλόγου  Κυψέλης, του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, Πολιτιστικού και  Εξωραϊστικού  Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων - Κοντού, Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος, Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης  Αγίων, του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Γαργαλιάνων, του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας "Ο Μιχαήλ Άγγελος" και του Χορευτικού τμήματος του Δήμου Κορυδαλλού.

Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ εδώ.

Τα χορευτικά τμήματα χάρισαν στο κοινό, που και φέτος τίμησε με την παρουσία του το φεστιβάλ, ένα περίπου τετράωρο πρόγραμμα που εντυπωσίασε. Την παρουσίαση έκανε η κυρία Μαίρη Σταυρίδου, μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" που είναι και ο διοργανωτής του φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png