Ο ετήσιος απολογισμός του 12ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.


Εντυπωσιακά και άκρως ενθαρρυντικά, για την μελλοντική πορεία του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, ήταν τα αριθμητικά δεδομένα που παρουσίασε η καλλιτεχνική διευθύντρια κυρία Ντόρα Μπακοπούλου. Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης για την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού του φεστιβάλ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων, στην αυλή του Λαογραφικού το πρωί της Κυριακής.

"Όπως ξέρουμε όλοι, το φεστιβάλ φέτος πέτυχε πάρα πολύ. Είχαμε δώδεκα συναυλίες και είναι η δωδέκατη χρονιά που συντελείται το φεστιβάλ. Απρόσμενη η προσέλευση του κοινού, να φανταστείτε ότι είχαμε 1.300 εισιτήρια. Πουλήθηκαν 1.300 εισιτήρια, πρωτοφανές. Από τις δώδεκα συναυλίες, οι έξι ήταν sold out", είπε η κυρία Μπακοπούλου και σημείωσε ότι: "Μετά από αυτή την επιτυχία του 2017, χαίρομαι που υπάρχει η διάθεση, υπάρχει η αγάπη, υπάρχει η προθυμία από όλους να ξαναγίνει το φεστιβάλ το 2018. Θα δούμε πως θα το φτιάξουμε, θέλω κάθε φορά να υπάρχει μία καινούργια πρόταση, μία ποικιλία και με τις ευχές σας θα συνεχίσουμε!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png