"Το πρώτο μας πάρτι". Μουσικοχορευτική παράσταση στην κεντρική σκηνή της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Μία μουσικοχορευτική επιστροφή στην ατμόσφαιρα των ’60s-’70s με τους τραγουδιστές και το ύφος εκείνης της εποχής, ήταν το θέμα της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική σκηνή της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, στην Παλαιά Προβλήτα.

Την παράσταση παρουσίασε ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της και μαζί με τον Στέλιο Παπαδόπουλο είχε γράψει τα κείμενα. Θύμισε στο κοινό την εποχή των πάρτι με τα φορητά πικ-απ και τους σαρανταπεντάριδες δίσκους, τις γνώριμες χορευτικές φιγούρες, τα μπλουζ, μια εποχή που οι νέοι δεν χρειάζονταν τις οθόνες του κινητού για να επικοινωνήσουν. Στη συναυλία ακούστηκαν τραγούδια όπως: "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο", "ο Αλέξης", "Σε συνάντησα στην πλαζ", "Mammy Blue", "Άνθρωπε αγάπα", "Τόσα καλοκαίρια", "Χαμένα όνειρα", "Ο τρόπος", "Ξαφνικά μ΄ αγαπάς", "Το κορίτσι του φίλου μου", "Σαν ένα όνειρο", "I who have nothing", "Αγοράζω παλιά", "Αγόρι μου", "Μια σου λέξη", "A casa di Rene", "Τραμοντάνα", "Τζέκις Χαν" και άλλα.



Στη συναυλία τραγούδησαν οι: Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι και συμμετείχαν ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Εβελίνα Νικόλιζα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png