Η Ντόρα Μπακοπούλου για το Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας και δύο συναυλίες "highlights" που θα γίνουν τον Απρίλιο στον Παρνασσό.

Την καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, φιλοξένησε σήμερα το βράδυ σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση, το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία δύο συναυλιών που θα πραγματοποιήσει το φεστιβάλ την την Τρίτη 16 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 20:30, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση.



Οι δύο συναυλίες στον Παρνασσό, θα γίνουν για την οικονομική στήριξη του φεστιβάλ και η κυρία Ντόρα Μπακοπούλου της χαρακτήρισε ως "highlights" των συναυλιών του φεστιβάλ που έχουν γίνει στην Αίγινα. Προέτρεψε τους κατοίκους του νησιού να τις παρακολουθήσουν, ενώ μίλησε για το 8ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, που ξεκινά στις στις 24 Ιουλίου με μία μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Βασίλη Χριστόπουλου στην παραλία της Αύρας. Παρουσίασε επίσης τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υλοποίηση του φεστινού φεστιβάλ, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης και κάλεσε τους φίλους του φεστιβάλ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες και το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ μπορείτε να δείτε στο Δελτίο Τύπου εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png