4ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. 21 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου.


Μετά  τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων φεστιβάλ, φέτος οργανώνεται το 4ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας, από τις 21 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2009, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών του διεθνούς στερεώματος της κλασικής αλλά και της τζαζ μουσικής. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει 6 συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος στη μαγευτική παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, ορόσημο της Πόλης της Αίγινας. Μία από συναυλίες διοργανώνεται στην Παχειά Ράχη.

Το  πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει μια  βραδιά αφιερωμένη στην μουσική της  Αργεντινής , και συγκεκριμένα στο  tango του Astor Piazzola, με τη συμμετοχή του κορυφαίου αργεντινού πιανίστα Eduardo Hubert, και την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Γεωργία Συλλαίου Επίσης δυο βραδιές με μουσική δωματίου, από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, και μια βραδιά αφιερωμένη στην τζαζ μουσική, με το κουιντέτο του Τάκη Φαραζή. Το φεστιβάλ θα κλείσει στις 5 Σεπτεμβρίου, με τη μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, με σολίστ την Τζούλια Σουγλάκου.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ είναι η κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα βρίσκεται υπό διαμόρφωση και θα παρουσιαστεί όταν οριστικοποιηθεί. Το Aegina Portal θα είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png