Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας.


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας, καλλιτεχνική διευθύντρια του οποίου είναι η Ντόρα Μπακοούλου. Μετά την επιτυχημένη βραδιά με την Κυβέλη Καστοριάδη στο μικρό θέατρο Ιάσονα Μολφέση, στην Παχειά Ράχη την Πέμπτη, το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίστηκε χθες στην αυλή του ναού του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές. Η χθεσινή βραδιά είχε τίτλο: "Τα πιο λαμπερά αστέρια" και σε αυτήν συμμετείχαν το Κουαρτέτο "Σελήνη" που αποτελείται από τις μουσικούς Nadia Kalmykova (Ρωσία) βιολί, Liubov Kalmykova (Ρωσία) βιολί, Loredana Apetrei (Ρουμανία) βιόλα, και Λουκία Λουλάκη, βιολοντσέλο. Μαζί τους η Αλεξία Μουζά, στο πιάνο με έργα: Μπετόβεν, Κουπρέν, Ντβόρζακ.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Τετάρτη 22 στον ίδιο χώρο, σε μια βραδιά που έχει τίτλο: "Βλαδιβοστόκ - Παρίσι" με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και την σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου σε έργα: Τσαϊκόφσκι, Φωρέ, Σοπέν, Ρουμπιστάιν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png