Ξεκινά η "διαδρομή των καλλιτεχνών" για την 10η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας. Δείτε τον χάρτη με τα ονόματα, τα έργα και τα σημεία.


Ξεκινά σήμερα η διαδρομή των καλλιτεχνών για την 10η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας. Το καλλιτεχνικό δρώμενο που χαρακτήρισε, κυρίως, τις πρώτες διοργανώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού επανέρχεται, με την Οργανωτική Επιτροπή να έχει σχεδιάζει μία μεγάλη διαδρομή, που εκτείνεται σε πολλά κεντρικά σημεία του νησιού. Συνολικά εκθέτουν 32 καλλιτέχνες. Η διαδρομή των καλλιτεχνών ξεκινά από σήμερα 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα η κυρίες Φλώρα Αλυφαντή και Ανθή Γελαδάκη, καθώς και ο ζωγράφος Νεκτάριος Αποσπόρης που έχει φιλοτεχνήσει την αφίσα της επετειακής 10ης Γιορτής Φιστικιού, επισκέφθηκαν τα καταστήματα που θα φιλοξενήσουν έργα των καλλιτεχνών, παρέδωσαν αφίσες του φεστιβάλ και μίλησαν με τους ιδιοκτήτες για την συμμετοχή τους στο event.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Όπως εξήγησε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ και την Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα, μιλώντας το πρωί στο Aegina Portal, σήμερα Τετάρτη λόγω του ότι τα καταστήματα που θα είναι σημεία της διαδρομής θα είναι κλειστά, είναι μία μέρα προετοιμασίας. Η διαδρομή και τα έργα των καλλιτεχνών αναρτώνται και από αύριο Πέμπτη θα είναι επισκέψιμα από το κοινό.

Στόχος της "διαδρομής" είναι ανάδειξη των καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν στο νησί.

Δείτε στον χάρτη, τα ονόματα των καλλιτεχνών και τα σημεία που εκθέτουν τα έργα τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png