Με μία εξαιρετική συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου και του Σπύρου Μάνεση ολοκληρώθηκε το 13ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.


Με μία εξαιρετική συναυλία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην παραλία της Αύρας, το πρόγραμμα του 13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Το φεστιβάλ φιλοξένησε την Σαβίνα Γιαννάτου, που συμμετείχε για πέμπτη χρονιά και τον πιανίστα Σπύρο Μάνεση σε ένα ρεπερτόριο που συνδύαζε την παράδοση διαφόρων χωρών με την jazz, και τον αυτοσχεδιασμό. Η συναυλία περιελάμβανε τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, Ελληνόφωνα χωριάτης κάτω Ιταλίας, Κορσική, Σικελία, Ελλάδα, Αλβανία, τραγούδια Ισπανο-εβραϊκά και Αραβικά, αλλά και τραγούδια της Λένας Πλάτωνος, του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Κηπουρού, με τα αι οποία ξεκίνησε η συναυλία.

Με το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι να φωτίζει την παραλία της Αύρας, οι φίλοι του φεστιβάλ απόλαυσαν μία αξέχαστη συναυλία. Το κοινό καλωσόρισε η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ Ντόρα Μπακοπούλου και η υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου που ανέγνωσε την ευχαριστήρια επιστολή με την λίστα, που περιελάμβανε όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση του 13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png