Πανόραμα Ελληνικής Μουσικής με την Εστουδιαντίνα της Αίγινας.


Μία ακόμη υπέροχη συναυλία, προσέφερε στο κοινό της Αίγινας το πρόγραμμα της 10ης Γιορτής Φιστικιού. Το βράδυ της Κυριακής η παραλία του νησιού γέμισε από τις νότες ενός αγαπημένου μουσικού σχήματος, της Εστουδιαντίνας της Αίγινας. Υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Σπίτζιγκ η ορχήστρα εγχόρδων προσέφερε ένα μοναδικό "μουσικό ταξίδι" σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Το επόμενο μουσικό ραντεβού με το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκινά το κυρίως πρόγραμμα του φεστιβάλ με μία συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων των Αγίων Ασωμάτων, του Βαθέος, της Κυψέλης, του Μεσαγρού και της Αγ. Μαρίνας υπό τη διεύθυνση του Νείλου Παπά. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8:30 στην Παλαιά Προβλήτα στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.
 
Το μουσικό πρόγραμμα της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας συνεχίζεται την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και φιλοξενεί το ροκ συγκρότημα The GoodFellas Band. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα γίνει, επίσης, στην Παλαιά Προβλήτα.