Ημερίδα από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας για τις μυκητολογικές ασθένειες της φιστικιάς και τις παρασιτώσεις των αιγοπροβάτων.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του φεστιβάλ φιστικιού, πραγματοποιείται μία κεντρική ημερίδα από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας. Η ημερίδα έγινε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος, με εισηγητές την Δρ. Ειρήνη Βλουτόγλου φυτολόγο, μυκητολόγο, ερευνήτρια, προϊσταμένη εργαστηρίου μυκητολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου και του Θεόδωρου Καναβού απόφοιτου της κτηνιατρικής σχολής και τελειόφοιτου της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γραμματέα του Δ.Σ της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Νίκο Αλυφαντή και τον υπεύθυνο για τα αγροτικά θέματα κύριο Γιάννη Χερουβείμ. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο βουλευτής κύριος Θοδωρής Δρίτσας, ο Αντιπεριφεριάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος και η βουλευτής κυρία Ελένη Σταματάκη, ενώ την έναρξη της εκδήλωσης παρακολούθησε και η βουλευτής κυρία Γεωργία Γεννιά.

Στο τέλος της πρώτης εισήγησης από την Δρ. Ειρήνη Βλουτόγλου με θέμα "Mυκητολογικές ασθένειες της Φιστικιάς και στρατηγικές ολοκληρωμένης διαχείρισης τους", βραβεύθηκε από την Άννα Χιτζανίδου.
Ακολούθησε το τελευταίο μέρος της ημερίδας με θέμα "Παρασιτώσεις των Αιγοπροβάτων, κοινουρίαση, ενδοπαρασίτωση και ψευδοφιματίωση από τον Θεόδωρο Καναβό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png