Featured

Το φιστίκι στην μεσογειακή διατροφή. Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.


Η θρεπτική αξία, τα οφέλη και η χρήση του φιστικιού στην μεσογειακή κουζίνα, ήταν το θέμα της ομιλίας που επιμελήθηκε η κυρία Σοφία Κανέλλου, διαιτολόγος - διατροφολόγος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση μίας σχετικής συνταγής από την chef κυρία Mάρθα Μαργαρώνη.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 10ης Γιορτής Φιστικιού κυρία Μαίρη Κουκούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.