Εντυπωσιάζει η έκθεση μικροναυπηγικής, του Χριστόδουλου Καμπουρογιάννη στην ψαραγορά.


Πρώτη βραδιά της 11ης Γιορτής Φιστικιού και η έκθεση που κέρδισε τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, είναι η έκθεση με τίτλο "Τα καΐκια μας", τα εγκαίνια της οποίας έγιναν στην ψαραγορά. Η έκθεση κερδίζει για την αμεσότητά της, με τα έργα του Χριστόδουλου Καμπουρογιάννη να βρίσκονται σε μία διαρκή συνομιλία, με τα όσα τροφοδοτεί τις αισθήσεις, ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους του νησιού.

Είναι η παρουσίαση στο ευρύ κοινό μιας τέχνης που απαιτεί αφοσίωση, υπομονή, έρευνα, αλλά και πείσμα. Είναι η δεύτερη έκθεση του Χριστόδουλου Καμπουρογιάννη στο φεστιβάλ φιστικιού. Η πρώτη ήταν στο 6ο στον Πύργο του Μαρκέλλου. Τον περασμένο Μάιο είχε παρουσιάσει στο Aegina Portal την τέχνη του, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά το κοινό.

"Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω κι εγώ και μπορώ να βοηθήσω, στην προβολή του νησιού μας, που προάγει το φιστίκι του και τον πολιτισμό του", είπε κατά τη διάρκεια των σημερινών εγκαινίων. "Αριστουργήματα" χαρακτήρισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς τα καράβια του Χριστόδουλου Καμπουρογιάννη και ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο για στους εκθέτες, όσο και στους διοργανωτές και τους εθελοντές. Έκανε ξεχωριστή αναφορά στην παιδική ψυχαγωγία που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.

"Η μικροναυπηγική του Χριστόδουλου μας έχει εκπλήξει", είπε η κ. Ανθή Γελαδάκη, υπεύθυνη εκδηλώσεων του φεστιβάλ και προσκάλεσε όλους να επισκεφθούν και να δουν την έκθεση από κοντά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png