Η υπέροχη Παιδική Ψυχαγωγία στον Πύργο του Μαρκέλλου!


Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στον Πύργο του Μαρκέλλου τις τελευταίες ημέρες, που λειτουργεί εκεί η παιδική ψυχαγωγία της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, και θα εξακολουθούν να συμβαίνουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και το πρόγραμμα στον συγκεκριμένο τομέα του φεστιβάλ ολοκληρώνεται.

Η υπεύθυνη της Παιδικής Ψυχαγωγίας κ. Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, εκπαιδευτικός, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Aegina Portal παρουσίασε τις δράσεις του προγράμματος που έχουν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στο Aegina Portal μίλησε επίσης η κ. Κατερίνα Βάρζελη, εκπαιδευτικός, που ήταν υπεύθυνη σε ένα από τα εργαστήρια ζωγραφικής.

Το πάντα δραστήριο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας διοργάνωσε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και εργαστήρι κόμπων, ενώ ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" τουρνουά σκάκι. Χθες η υπέροχη παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας "Παιδικά Όνειρα", έγινε πόλος έλξης παρουσιάζοντας την παράσταση "Οι μύθοι του Αισώπου", ενώ η Σταυρούλα Σώρρου έμαθε στα μικρά παιδιά να ζωγραφίζουν γυάλινα φαναράκια. Να σημειώσουμε ότι ο Χριστόδουλος Καμπουρογιάννης, έδωσε στη Παιδική Ψυχαγωγία ένα από τα υπέροχα σκαριά του και τα παιδιά το γέμισαν με ευχές!

Την ίδια ημέρα η Μαρίνα Ρεντίφη, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, έμαθε στα παιδιά να συνθέτουν δικούς τους στίχους και να φτιάχνουν ένα τραγούδι.

Σήμερα το απόγευμα μετά στις 18:00 σειρά έχει ένα εργαστήρι κούκλας, Κουκλοθέατρο "Τα μυστικά της Θάλασσας" και Έκθεση κούκλας από το Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας. Η παράσταση είναι παιγμένη με διπλή τεχνική του Κουκλοθέατρου και του Θεατρικού παιχνιδιού. Συντελεστές είναι η Αναστασία Ξηρομερίτου, νηπιαγωγός- εμψυχώτρια κούκλας και η Κατερίνα Γλωσσοπούλου.

Το πρωί της Κυριακής στις 10:30 Μάρθα Μαργαρώνη θα μάθει στα παιδιά πλάθουν στεφανάκια από ζύμη πορτοκαλιού και σοκολάτας και να το στολίζουν με φιστίκι Αιγίνης.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής θα παρουσιαστεί το bubble show με γιγάντιες σαπουνόφουσκες, από τον Φίλιππο Ζηκύρη, που τα παιδιά αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png