Με ιδιαίτερα γευστικό τρόπο, ολοκληρώθηκαν οι γαστριμαργικές εκδηλώσεις της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, χθες το βράδυ στην ταβέρνα "Μαριδάκι" στην παραλία της Αίγινας. Ο chef Νικόλας Κρεούζης εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας υπέροχες παρασκευές, εμπνευσμένες από το φιστίκι Αιγίνης!
Γεύσεις υπέροχες και λαχταριστές που κέρδισαν όσους τις δοκίμασαν. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα.