Οι ευχαριστίες και οι βραβεύσεις, στην τελετή λήξης της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Όπως κάθε χρόνο, η τελετή λήξης της γιορτής φιστικιού, περιέχει τις δημόσιες ευχαριστίες προς τους εθελοντές, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και γενικά όλους εκείνους, που προσφέρουν προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της γιορτής. Στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της γιορτής λήξης, που έγινε στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, λίγο πριν την συναυλία, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Καίτη Σαλπέα και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Σακκιώτη, κάλεσαν τους υπευθύνους κάθε τομέα και τους ευχαρίστησαν δημόσια για την προσφορά τους.

Φέτος, υπήρξαν δύο βραβεύσεις σε μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα βραβεύθηκε η κ. Σοφία Πρωτονοταρίου, υπεύθυνη παραγωγής και η κ. Ανθή Γελαδάκη, υπεύθυνη εκδηλώσεων, για την πενταετή προσφορά τους στο φεστιβάλ. Τις βραβεύσεις έκαναν ο κ. Γιώργος Καλόφωνος και ο κ. Παναγιώτης Χελιώτης αντίστοιχα, μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png