Μαγικές βραδιές στην παραλία της Αύρας

μεγάλη η προσέλευση των φίλων της μουσικής.

 

2007-2day-00

 

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου συνεχίζεται το 2ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Τόσο οι μουσικοί που συμμετέχουν σε αυτό, όσο και οι θεατές είναι ενθουσιασμένοι από τη μαγευτική τοποθεσία που διεξάγεται. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ανταπόκριση από φίλους της κλασσικής μουσικής, που προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από άλλες ευρωπαϊκές κυρίως χώρες.

Οι "γλυκές" καλοκαιρινές βραδιές της Αίγινας δημιουργούν μεγάλη αισθαντικότητα στο χώρο ο οποίος γίνεται γρήγορα οικείος σε όλους. Κάποιοι μάλιστα από τους θεατές μετακινούν τις καρέκλες τους μόλις λίγα εκατοστά από τη θάλασσα, ενώ άλλοι, κυρίως νεότερης ηλικίας, κάθονται στην άμμο δίπλα στα πεύκα απολαμβάνοντας την υψηλή τεχνική των μουσικών που παρελαύνουν από τη σκηνή του φεστιβάλ. Τα φώτα του λιμανιού απέναντι και οι σιλουέτες από τα ξύλινα σκαριά των καϊκιών συμπληρώνουν ένα γνήσιο και μοναδικό μοτίβο.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png