Παιδική γαστρονομία με τον chef Ιάκωβο Απέργη και την Oμάδα Γαστρονομίας του 12ου Aegina Fistiki Fest.


Μία ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο πρόγραμμα της Παιδικής Γαστρονομίας από τον chef Ιάκωβο Απέργη, σε συνεργασία με την ομάδα Γαστρονομίας του 12ου Aegina Fistiki Fest. Την εκδήλωση προλόγισε η υπεύθυνη της Παιδικής Ψυχαγωγίας Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, ενώ στην συνέχεια η εκπαιδευτικός και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Προνόη Θεολογίδου μίλησε στα παιδιά για το παραμύθι της πατάτας στην εποχή του Καποδίστρια.


Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο καταξιωμένος chef Ιάκωβος Απέργης, chef του Τζάνειου Νοσοκομείου. Ένας ιδιαίτερα επικοινωνιακός άνθρωπος, με πηγαία αίσθηση του χιούμορ, που έκανε τα παιδιά να νιώθουν οικεία μαζί του και να συμμετέχουν στην διαδικασία από το πρώτο λεπτό. "Ο Ιάκωβος Απέργης είναι ο μάγειρας σύμβολο του εθελοντισμού, που έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές δράσεις κοινωνικής υποστήριξης. Είναι ο σεφ που άλλαξε το μενού του νοσοκομείου, αυτός που φρόντισε να απαλύνει τον πόνο της ασθένειας με τη χαρά της γεύσης". είπε η Αρχοντούλα Γεωργοπούλου προλογίζοντας την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ελένη Κουνελάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού και η Αγγελική Στουραϊτη - Σαϊνη, μέλη και οι δύο της Ομάδας Γαστρονομίας του Aegina Fistiki Fest.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, πήραν ως ενθύμιο τη συνταγή που μαγείρεψε ο chef Ιάκωβος Απέργης, υπογεγραμμένη από τον ίδιο και ένα πατατόψωμο με κρέμα φιστικιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png