"Σχεδιά-ζωντας" μικρασιάτικα μεζελίκια. Εκδήλωση γαστρονομίας του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

20220917_205118-gastronomias-02.jpg

"Σχεδιά-ζωντας" μικρασιάτικα μεζελίκια, ήταν ο τίτλος της σημερινής εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Τομέας Γαστρονομίας του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και παρουσιάστηκε από τις κυρίες Ράνια Κορναράκη - Πετρά, Ελένη Κουνελάκη και Λάλα Σαΐνη.


Στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ στην Παλιά Προβλήτα, στην εκδήλωση συμμετείχαν η ομάδα του "Σχεδία Home", η μαγείρισσα του εστιατορίου κ. Ελένη Γαβριήλ, με επικεφαλής τον chef Ιάκωβο Απέργη. Guest star ο chef Jean Marie Hoffmann.

20220917_205118-gastronomias-01.jpg

Δύο λόγια για το "Σχεδία Home": Σε ένα εμβληματικό κτίριο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας λειτουργεί ένας μοναδικός κόμβος αλληλεγγύης και κοινωνικής καινοτομίας. Το «σχεδία home» είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο. Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό να υποστηρίξουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, προσφέροντας παράλληλα έμπνευση, αγαθά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τον καλύτερο καφέ, το γευστικότερο φαγητό, μοναδικά κοκτέιλ, υπέροχη μουσική, είδη δώρων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, εργαστήρια και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

20220917_205118-gastronomias-03.jpg

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νόνη Δούνια, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png