Διακοπές στην Αίγινα με το 14ο Aegina Fistiki Fest!  Η αφίσα του φεστιβάλ.

14ο Aegina Fistiki Fest
Διακοπές στην Αίγινα" είναι ο τίτλος της αφίσας του 14ου Aegina Fistiki Fest, την οποία δημοσίευσε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ. Το Δελτίο Τύπου που την συνοδεύει και υπογράφει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη αναφέρει τα ακόλουθα:
Afisa_Aegina_Fistiki_Fest_2023.jpg
Μια εικόνα από τη θρυλική ταινία  “Διακοπές στην Αίγινα" είναι η φετινή αφίσα του Fistiki Fest: Το πλοίο φτάνει στο νησί, το μακρινό 1958, κι αρχίζουν οι διακοπές. Κάπως έτσι αρχίζουν πάντα οι διακοπές στην Αίγινα. Και πάντα έχουν φως, χρώμα, χαρά, ξεγνοιασιά, ρομαντισμό, φλερτ, χορό, όμορφα τοπία και φιστικιές ολόγυρα.

Το 14ο Aegina Fistiki Fest φιλοδοξεί να μας μεταφέρει σε αυτό το νοσταλγικό κλίμα, να ξαναθυμηθούμε κάποιες παλαιότερες διακοπές μας αλλά και να φροντίσουμε οι νεόφερτοι στο νησί μας να δημιουργήσουν τις δικές τους αξέχαστες αναμνήσεις.

Ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Περγαντή, που μας παραχώρησε τα δικαιώματα της ταινίας, τον κ. Άγγελο Αργυρούλη για τη διευκόλυνση με την παραχώρηση της ψηφιοποιημένης μορφής της και την γραφίστρια μας κ. Φωτεινή Κάτσα, για την δημιουργία της αφίσας.

Όπως γνωρίζουμε το Fistiki Fest αγκαλιάζει μια σειρά από πολύπλευρες εκδηλώσεις και εκπλήξεις, που φέτος διαρκούν από 27 Ιουλίου έως 17 Σεπτεμβρίου και τις οποίες σύντομα θα κοινοποιήσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι! 

Μαριλένα Γιαννούλη

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Aegina Fistiki Fest

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png