"Φιστικοκαμώματα". Μία αναπάντεχη θεατρική παράσταση.


Μία αναπάντεχη θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτοικοι και παραθεριστές που βρέθηκαν στην Αίγινα το γιορτινό τετραήμερο του Φεστιβάλ Φιστικιού, αλλά και λίγο πιο πριν καθώς οι παραστάσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε. Πρόκειται για το εναλλακτικό θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Φιστικοκαμώματα" που παρουσιάστηκε στο σινεμά "Άνεσις" από τη θεατρική ομάδα "Ορμίσκος" του Βασίλη Βασιλάκη, τη Ευαγγελία Ρεκλείτη και τον Ανδρέα Δερμάτη.


Η παράσταση βασιζόταν σε αυτό που αποκαλούμε θέατρο σκιών, με τη διαφορά ότι οι φιγούρες ήταν ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας. Το έργο "έβγαλε" γέλιο από τις πρώτες στιγμές, όμως λίγο αργότερα έρχεται να προστεθεί ένα εύρημα του Βασίλη Βασιλάκη και η πλατεία με τους θεατές παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Μία ανελέητη στιχομυθία ανάμεσα σε ηθοποιούς και κοινό ξεκινά και το έργο παίρνει μια διαφορετική τροπή. Ευτυχώς λίγο πριν τα πράγματα εκτροχιαστούν επέρχεται η "κάθαρση" και το κοινό ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Στο video που συνοδεύει το άρθρο μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης καθώς και τις δηλώσεις του δημιουργού του έργου και σκηνοθέτη Βασίλη Βασιλάκη.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Παραλίας κύριος Γιώργος Σκλάβαινας και εκατοντάδες θεατών. Πολύ θετικά σχόλια άφησε η συμμετοχή ενός θερινού σινεμά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png