"Μουσικομαγειρέματα" και απονομή βραβείων του διαγωνισμού μαγειρικής.


Τα γυρίσματα της εκπομπής "Μουσικομαγειρέματα" με τον Ευτύχη Μπλέτσα έγιναν την Κυριακή το πρωί στην Παλία Προβλήτα. Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί και περιελάμβανε μία υπέροχη παρουσίαση από το γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή στην κατάμεστη από κόσμο και ειδικά μικρά παιδιά προβλήτα. Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της εκπομπής, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για την υγιεινή διατροφή, τι πρέπει να προσέχουν και πως πρέπει να επιλέγουν ώστε να τρέφονται σωστά. Και όλα αυτά μέσα από σκερτσάκια που έβγαλαν πολύ γέλιο και χειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Φυσικά δεν έλειψε η μουσική.

Η επαφή του Ευτύχη Μπλέτσα εξαιρετική με το κοινό σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ίδιο όμως συνέβη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης, οπού έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Φωτογραφήθηκε και μίλησε με επισκέπτες και εκθέτες. Εκτός βέβαια από το γύρισμα της εκπομπής υπήρχε και κάτι ακόμη ενδιαφέρον: η βράβευση όσων είχαν διακριθεί στο διαγωνισμό μαγειρικής. Τη διαδικασία συντόνισε η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου, ενώ βραβεύσεις έκαναν ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Πούντος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αίγινας κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ακολουθεί ο κατάλογος με όσους διακρίθηκαν. Συγχαρητήρια!


 Ορεκτικά

1 Βραβείο
  • Κουμπαρούσου  Ελένη, Μελιτζάνα με σκορδαλιά
2 Βραβείο
  • Ηρω Βεννέσαϊα, Φιστίκι τουρσί

Κύριο πιάτο


1 Βραβείο από κοινού
  • Πόπη Μούζι, Ρύζι φιστικάτο
  • Κύριλλος Κράους, ψαρονέφρι γεμιστό  με πέστο από φιστίκι Αιγίνης σε φύλλο σφολιάτας 

2 Βραβείο από κοινού

  • Καίτη Μπούλη, Ογρατεν με κολοκύθα και φιστίκι
  • Θώμας Γαλάρης, Φιλέτο μοσχαρίσιο γεμιστό με φιστίκι
Ζαχαροπλαστική

1 Βραβείο
  • Φλώρα Χατζηορδανίδου, Φιστικόπιττα  
2 Βραβείο
  • Παυλίνα Τσαρδελίδου,  Cheesecake λεμονιού με καραμελωμένο φιστίκι


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png