"Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς". Τον Αύγουστο το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας.

Με καλλιτεχνική διευθύντρια τη διεθνούς φήμης σολίστ πιάνου Ντόρα Μπακοπούλου, το "Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας" διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006. Από την πρώτη στιγμή γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους πολλούς επισκέπτες του, και έγινε αναπόσπαστο μέρος του Αιγινίτικου καλοκαιριού. Ο Σύλλογος Φίλων του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, που ιδρύθηκε το 2009, αποδείχθηκε πολύτιμος για την πραγματοποίηση του και φέτος, παρ΄ όλες τις δυσκολίες.

Το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011. Με τις ιδιαίτερες επιλογές του, και με το σταθερά χαμηλό εισιτήριό του, δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους φιλόμουσους επισκέπτες και κατοίκους να απολαύσουν μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας σε τρεις χώρους μαγευτικούς: στην παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας,   στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy, στην Παχεία Ράχη και για πρώτη φορά φέτος στο Μουσείο Καπράλου.

Τίτλος του 6ου Φεστιβάλ είναι: "Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς" (στίχος Γκάτσου) αφού έχει γίνει προσπάθεια στις περισσότερες συναυλίες να υπάρχει η ανθρώπινη φωνή, το τραγούδι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png