Συνεχίζονται για τέταρτη χρονιά οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου στην Αίγινα.

Παρουσιάστηκε σήμερα η αφίσα για το φεστιβάλ ταινιών "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου", που έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος Γιώργος Ξένος. Το πρόγραμμα των προβολών θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουλίου. Με προβολές ελληνικών ταινιών και αφιερώματα σε σκηνοθέτες, αλλά και με συζητήσεις, εκθέσεις, ομιλίες προσωπικοτήτων και  παρουσιάσεις βιβλίων, οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" στα μόλις τρια χρόνια ζωής τους, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό θεατών, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην καλοκαιρινή ζωή της Αίγινας. Οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" ξεκινούν τη Δευτερα 1 Αυγουστου και ολοκληρώνονται στις 4 Σεπτεμβριου.

Στο διάστημα των ημερών του φεστιβάλ, θα προβάλλονται καθημερινά αγαπημένες παλιές και νέες ελληνικές ταινίες παρουσία των σκηνοθετών τους και θα φιλοξενηθούν άνθρωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου, ανοιχτοί σε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Στις  καθημερινές προβολές, στις «Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου» θα υπογράψουν με τις ταινίες τους, οι σκηνοθέτες: Την 1 Αυγουστου την έναρξη του φεστιβάλ θα σηματοδοτήσει η προβολή της ταινίας. Φεστιβαλική αύρα και φέτος στην Αίγινα, με τις προβολές να ξεκινούν κάθε βράδυ στις 22:30. H είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png