Ξεκινούν σήμερα οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" στην Αίγινα.

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου", που θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι σκηνοθέτες: Νίκος Κουνδουρος, Λάκης Παπασταθης Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Δήμος Αβδελίωτης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Αλίκη Δανέζη-Κουτσεν, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Φίλλιπος Κουτσάφτης , Στέλλα Θεωδοράκη , Νίκος Αλευράς , Σπύρος Ταραβήρας , Γιάννης Σολδάτος, Μανούσος Μανουσάκης, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Σταμπουλόπουλος, Λευτέρης Ξανθόπουλος, Στέλλα Αρκεντη ,Τάκης Παπαγιανίδης, Μένιος Δίτσας, Τώνης Λυκουρέσης , Διονύσης Γρηγοράτος και Θόδωρος Μαραγκος . Στο φεστιβάλ θα προβληθούν και ταινίες των Σταύρου Τορνε,Τώνια Μαρκετακη και Τάκη Καννελοπουλου. Μετά από κάθε Προβολή ακολουθεί συζήτηση με το κοινό και τον σκηνοθέτη.

Την 1 Αυγούστου την έναρξη του φεστιβάλ θα σηματοδοτήσει η προβολή της ταινίας 1922 του Νίκου Κούνδουρου κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα τιμήσουμε τον Ηθοποιό Σπύρο Φωκά. Οι προβολές να ξεκινούν κάθε βράδυ στις 22:30 και η είσοδος στο φεστιβάλ ελεύθερη. Το πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png