1ος Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας για παιδιά των δημοτικών σχολείων της Αίγινας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού.

Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Aegina Fistiki Fest. Δελτίο Τύπου.

Η φιστικιά είναι ένα δέντρο που καλλιεργείται εδώ και πολλά χρόνια στην Αίγινα. Από το δέντρο αυτό παράγεται το νόστιμο και ονομαστό φιστίκι της Αίγινας, το οποίο πολλοί από εμάς το καλλιεργούμε στα χωράφια μας. Οι μαθητές καλούνται  να φωτογραφήσουν τη φιστικιά με την  καθοδήγηση των δασκάλων ή των  γονέων τους ή και καλύτερα μόνοι  τους και να την δείξουν μέσα από  την καθημερινότητα τους. Θα πρέπει να φωτογραφίσουν  εικόνες από το φιστίκι που πρωτοβγαίνει από το δέντρο, αναπτύσσεται, μαζεύεται, επεξεργάζεται και καταναλώνεται.

Όροι  Συμμετοχής:
Οι μαθητές  είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν  χωρίς περιορισμούς στην τεχνική  της λήψης.
Μπορούν να συμμετέχουν με πέντε φωτογραφίες το πολύ οι οποίες θα έχουν τραβηχτεί στην καλύτερη ανάλυση.
Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή σε CD πάνω στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα του μαθητή όπως επίσης και σε κάθε φωτογραφία. Οι  συμμετοχές μπορούν  να κατατίθενται στη  γραμματεία του Aegina Fistiki Fest  στην οδό Π. Αιγινήτου 4 (2ος όροφος), από Δευτέρα έως Παρασκευή , 10:00 – 14:00, τηλέφωνο επικοινωνίας 22970 22067 μέχρι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Βραβεία και Προβολή των Φωτογραφιών:
Οι φωτογραφίες  θα κριθούν από καλλιτεχνική επιτροπή η οποία θα ανακοινωθεί. Οι τρεις (3) καλύτερες θα βραβευθούν και οι δημιουργοί τους θα παραλάβουν από μια φωτογραφική μηχανή Compact. Στις υπόλοιπες συμμετοχές θα δοθούν έπαινοι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png