Με Σούμαν, Μέντελσον και Μπραμς συνεχίστηκε το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Με  μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται  το 6ο Διεθνές Μουσικό  Φεστιβάλ Αίγινας, που ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, στην Παραλία της Αύρας,  με συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με Μαέστρο τον Βασίλη Χριστόπουλο. Χθες Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία  με Λήντερ των Σούμαν, Μέντελσον και Μπραμς. Μια υπέροχη βραδιά στην αυλή του Μουσείου Καπράλου στα "Πλακάκια". Ήταν η δεύτερη συναυλία που έγινε στο Μουσείου Χρήστου Καπράλου. Στη χθεσινή βραδιά συμμετείχαν οι Χ. Γιαννακοπούλου (σοπράνο), Θ. Μπάκα (μέτζο σοπράνο) και Θ. Αποστολόπουλος (πιάνο).

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται την Κυριακή στην Οικία Seegy, στην Παχεία Ράχη, με έργα των Μ. Ντε Φάγια, Εν. Γρανάδος, Ν. Καπουστίν, Κ. Μπαλμπάστρ, Μ. Καστελνουόβο - Τεντέσκο και Α. Ε. Τζιναστέρα. Ερμεινεύουν οι Αλέξης  Μουζουράκης (κιθάρα) και Σουζάνα Πριετο (κιθάρα).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png