Ο κύριος Πρωτοψάλτης περιέγραψε τη διαδικασία της συγκομιδής και της επεξεργασίας της φιστικιάς και έκανε αναφορά στα πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό από την κατανάλωση φιστικιών Αιγίνης.
Η διατροφική αξία του φιστικιού. Εισήγηση από τον chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Τάσο Πρωτοψάλτη. .
Τον κύριο Τάσο Πρωτοψάλτη, chef και ταμεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος φιλοξένησε σήμερα το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και το Λαογραφικό Μουσείο, σε εκδήλωση που αφορούσε εισήγηση σχετικά με τη διατροφική αξία του φιστικιού. Εισήγηση που προφανώς έχει τη δική της βαρύτητα όταν μέσα από αυτή παρουσιάζεται η άριστη σχέση της υψηλής διατροφικής αξίας του καρπού της φιστικιάς με τη γεύση του και την προστιθέμενη αξία που προσδίδει στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική. "Έχουμε το καλύτερο φιστίκι στον κόσμο" τόνισε ο κύριος Πρωτοψάλτης που κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας να βρεθούν στο event της παρασκευής του μεγαλύτερου παστελιού του κόσμου που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.
Ο κύριος Πρωτοψάλτης περιέγραψε τη διαδικασία της συγκομιδής και της επεξεργασίας της φιστικιάς και έκανε αναφορά στα πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό από την κατανάλωση φιστικιών Αιγίνης.
Ο κύριος Πρωτοψάλτης περιέγραψε τη διαδικασία της συγκομιδής και της επεξεργασίας της φιστικιάς και έκανε αναφορά στα πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό από την κατανάλωση φιστικιών Αιγίνης.