Το βέβαιο είναι ότι εκτός από τον κόσμο που διασκέδασε παρακολουθώντας το event, την όλη διαδικασία απόλαυσαν και οι: Δημήτρης Κάππος, Κωνσταντίνος Γαβρίλος και Θωμάς Νικολαΐδης, οι τρεις chefs από την Αίγινα, που τους βοήθησαν δύο νέοι στο χώρο της μαγειρικής τέχνης ο Κωνσταντίνος Σαΐνης και η Κατερίνα Πεσλή. Το τελικό αποτέλεσμα της παρουσίασης του menu είχε απόλυτη επιτυχία, τόσο γευστικά, όσο και οπτικά, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι chefs του νησιού αποτελούν έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές των τοπικών μας προϊόντων για την είσοδό τους σε γκουρμέ κουζίνες και menu. Το εξαιρετικό event έκλεισε με χαιρετισμό από την πρόεδρο της επιτροπής γαστρονομίας κυρίας Ράνιας Κορναράκη - Πετρά που ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή του, την κυρία Ελένη Κουνελάκη και τον πρόεδρο τη ΚΕΔΑ κύριο Νίκο Τζίτζη.
Τα menu των τριών chefs μπορείτε να τα απολαύσετε στα εστιατόρια: του Δημήτρη Κάππου στο "Κάππος... έτσι" στην Κυψέλη, του Θωμά Νικολαΐδη στη "Νήσο" στην παραλία της Αίγινας και του Κωνσταντίνου Γαβρίλου στο "Μεσογειακόν" στον Άγιο Νεκτάριο.
. Δείτε φωτογραφίες από το event εδώ.