Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών. 29-30 Ιουνίου στην Αίγινα. .

Ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός έρχεται το διήμερο 29-30 Ιουνίου στην Αίγινα. Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών, από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας", που θα γίνει στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, γνώρισε τεράστια επιτυχία και πλέον καθιερώνεται και γίνεται θεσμός.


Για το σκοπό αυτό τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου έχουν εργαστεί σκληρά υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης διδασκαλίας κυρίας Πέπης Χατζηθεοδώρου. Το φεστιβάλ φέτος αναβαθμίζεται σημαντικά και σε αυτό θα λάβουν μέρος τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, του Συλλόγου Γυναικών Αίγινα, αλλά και χορευτικά τμήματα συλλόγων από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει δύο ημέρες και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Το κόστος της υλοποίησης του φεστιβάλ καλύπτεται από χορηγίες. Για το το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών, μίλησε σήμερα στο Aegina Portal ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" κύριος Βασίλης Μουσουλέας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png